MARILAH ADAKAN SOLAT HAJAT DI DATARAN MERDEKA   MENDOAKAN
KESELAMATAN PEJUANG AGUNG DATUK SERI  ANWAR IBRAHIM...
 
Saya mengajak seluruh jentera dalam Kerajaan Alternatif untuk mengadakan satu majlis besar SOLAT HAJAT DI DATARAN MERDEKA untuk memohon limpah dan kurnia dari ALLAH SUBHANAHU WATAALA agar Allah
melindungi Pejuang Agung Dato Seri Anwar Ibrahim dari segala penyeksaan fizikal dan rohani yang sedang dilakukan oleh BARISAN SHIT - MAHARAJA-PRESIDEN-PERDANA MENTERI-KEPALA BANGSAT MAHATHIR MOHAMMAD.

Nampaknya kerajaan gila ini sudah menuju ke satu bentuk pemerintahan FIRAUN apabila mula mengeluarkan arahan-arahan yang sungguh bertentangan dengan perintah yang diturunkan oleh Allah, Tuhan Semesta Alam. Sudah nampak dengan jelas pemerintahan barisan shit yang diketuai oleh seorang manusia yang tamak haloba, lupa dan munafik mula membawa negara ini ke satu zaman di mana sejarah telah banyak menceritakannya iaitu FIRAUN. Apa tidaknya kita dapat lihat dengan jelas konsep undang-undang permit mula dilaksanakan.

APAKAH JIKA PADA KETIKA INI WUJUDNYA JUNJUNGAN BESAR RASULULLAH MAKA BAGINDA TERPAKSA MEMOHON PERMIT UNTUK MENGADAKAN SYARAHAN DALAM MENGAJAK UMAT MANUSIA KEMBALI KE JALAN ALLAH?

APAKAH JIKA PADA KETIKA INI WUJUDNYA PARA NABI DAN PARA RASUL MAKA MEREKA TERPAKSA MEMOHIN PERMIT UNTUK MENYERU SELURUH MANUSIA KE JALAN ALLAH?

LIHAT APA YANG TELAH BARISAN SHIT LAKUKAN...

1. MEREKA YANG INGIN BERSEMBAHYANG JEMAAH MAKA PERLU PERMIT?
2. MEREKA YANG INGIN MENGAJAR TENTANG ISLAM MAKA PERLU PERMIT?
3. MEREKA YANG INGIN MENGAJI AL-QURAN MAKA PERLU PERMIT?
4. MEREKA YANG INGIN MENYEBUT AYAT AL-QURAN MAKA PERLU PERMIT?
5. MEREKA YANG INGIN MENYERU KE JALAN ALLAH MAKA PERLU PERMIT?

sedangkan

1. MEREKA YANG INGIN MEMBUKA KELAB DISKO TIDAK PERLU PERMIT. SILA TANYA DAIM ZAINUDDIN
2. MEREKA YANG INGIN MEMBUKA KELAB JUDI MAKA TIDAK PERLU PERMIT. SILA TANYA HANIF OMAR.
3. MEREKA YANG INGIN MEMBUKA PUSAT PELACURAN MAKA TIDAK PERLU PERMIT. SILA TANYA RAHIM TAMBY CHIK.
4. MEREKA YANG INGIN MEMBUKA KILANG ARAK DAN KILANG BABI MAKA TIDAK PERLU PERMIT. SILA TANYA ABDULLAH BADAWI.
5. MEREKA YANG INGIN MEMBUKA PUSAT-PUSAT MELATIH UMAT ISLAM MURTAD TIDAK PERLU PERMIT. SILA TANYA SANUSI JUNID.

Sesungguhnya Allah telah mengutuskan satu kumpulan manusia dari umat Melayu yang ternyata sesat dan terkeluar dari jalan Allah kerana sudah dirasuk kegilaan kuasa, ketamakan harta, dan kepentingan diri dan keluarga. Mereka telah mengangkat diri mereka SEGARIS DAN SETARAF DENGAN TUHAN apabila umat yang ingin sujud kepada Tuhannya telah juga
diarahkan untuk memohon izin dari mereka. Inilah sebab terbesar kenapa Pejuang Agung Bangsa Dato Seri Anwar Ibrahim telah mengorbankan segalanya demi untuk memastikan umat Islam tidak tersesat sama dan umat-umat yang lainnya ditindas dengan alasan ekonomi, politik, dan sosial sedangkan mereka, barisan shit ini sudah terang-terangan menyepak Allah dan menjadikan Allah sebagai musuh kepada mereka. Apa tidaknya mereka bukan sahaja memusuhi orang-orang yang cuba mendekatkan diri kepada Allah bahkan turut menghina para sahabat, para alim, para ulamak, para nabi, para Rasul, serta Islam sendiri.

YA ALLAH KIRIMKANLAH KEPADA MEREKA PETUNJUK SEBAGAIMANA YANG PERNAH ENGKAU KIRIMKAN KEPADA ABU JAHAL, ABRAHAH, NAMRUD, FIRAUN DAN UMAT-UMAT YANG TERDAHULU YANG LUPA KEPADA AJARAN DAN AGAMA YANG DIREDHAIMU, ISLAM. KAMI SANGGUP YA ALLAH MENERIMA HUKUMANMU KERANA BERADA DALAM ZAMAN DI MANA MEREKA TUR UT BERADA DEMI MASA DEPAN ANAK-ANAK KAMI AGAR MEREKA SELAMAT DARI KUMPULAN MANUSIA YANG SESAT LAGI MENYESATKAN INI.

Lihat ayat TV3 ini: Berita jam 8.00 malam 24 Jun 1999.

PAS YANG DITADBIRKAN OLEH ORANG-ORANG BERKEPENTINGAN POLITIK TELAH MENJADIKAN MATLAMAT MEREKA IALAH UNTUK MEMENANGI PILIHANRAYA DENGAN APA CARA SEKALIPUN. SIKAP MENGANGUNGKAN PEMIMPIN JELAS MELIHAT PEGANGAN SYIAH DAN KHAWARIJ DALAM PAS. ALI ABU TALIB YANG DIPUJA OLEH SYIAH MELEBIHI KEPERCAYAAN KEPADA MUHAMMAD SENDIRI.

Allah! Ya Allah! Sehina ini Rasul-Mu diperlakukan dan sehodoh itu sahabat RAsul-Mu diperkudakan. Ya Allah! Utuskanlah kepada mereka satu berita tentang kiamat agar mereka sedar bahawa inilah petanda-petanda kepada tentangan-tentangan yang akan diberikan kepada penyampaimu yang akan muncul satu hari nanti. Pasti dari kalangan mereka akan berkata kepada Nabi Isa a.s dan Imam Mahdi: "Mana sijil yang boleh membuktikan kamu ini ulamak dan utusan Allah. Mana buktinya? Adakah kamu mendapat permit mengadakan perhimpunan ini? Kamu telah melanggar undang-undang. Siapakah kamu? Ulamak? Ulamak yang mengajar tentang keadilan, kesejahteraan dan kemuliaan bukanlah ulamak. Mereka ini berkepentingan.
Mereka mahu kuasa?..." Inilah petanda awal kumpulan umat yang sesat itu.

RUH ANWAR
REFORMIS PENJARA
PENJARA SUNGAI BULUH