PEMBANGKANG ATAU BN/UMNO YANG PINDAHKAN NAMA PENGUNDI??

Menjawab pertanyaan pemberita mengenai dakwaan Datuk Joseph Pairin mengenai terdapatnya pengundi pengundi hantu, Mahathir telah melakonkan reverse psychology dengan berkata bahawa pembangkang pun melakukan kerja kerja kotor ni dengan memindah nama nama pengundi, mendaftar nama nama orang yang telah mati……macam macam lagi. This sounds familiar!!

Mahathir cuba nak mempertahankan SPR tapi dalam dia cuba nak menjawab, dia tersasur dan membongkar perkara perkara keji yang telah dilakukan oleh UMNO/BN sendiri! Mana parti parti pembangkang ada access macam UMNO/BN untuk memindah nama nama pengundi? Tidak seperti pemimpin pemimpin BN/UMNO, parti parti pembangkang tidak ada kuasa terhadap SPR. Parti parti barisan alternatif menghadapi masalah setiap kali nak berurusan dengan SPR, jadi macam mana mereka boleh lakukan apa yang Mahathir katakan ni?? Bukan nak kata mustahil tapi tak mungkin. Tapi kalau BN/UMNO melakukan, ini kemungkinan besar!!

Ternyata,  inilah yang UMNO/BN telah lakukan selama ini, memindahkan nama nama pengundi, mengujudkan nama nama pengundi hantu, mendaftar nama nama yang telah mati….macam macam lagi. Takkan Mahathir boleh tersebut semua ni jika beliau sendiri tidak pernah mengarahkan perkara perkara macam ini dilaksanakan!! Hah, terbongkarlah rahsia kotor mereka!!

Mahathir, jangan cuba nak bodoh bodohkan kami. We are tired of your nonsense. You have insulted our intelligence! Sila adakan pilihanraya secepat mungkin!!

BARISAN ALTERNATIF